Over Reconnect Smartphones

Reconnect Smartphones is gestart als distribiteur voor winkels in de smartphone branche. Grote aantallen mobiele toestellen werden opgekocht en verdeeld onder (telecom) winkels in Nederland. De organisatie bestaat inmiddels sinds 2013, hierdoor kan Reconnect Smartphones toestellen opkopen bij grote organisaties zoals Samsung. Dit stelt Reconnect Smartphones in staat de beste kwaliteit Samsung smartphones voor de beste prijzen aan te bieden.

in 2019 is Reconnect Smartphones begonnen met verkoop van Samsung Smartphones direct naar de eindgebruikers (internationaal) via platformen. Hierbij kunt u onder andere denken aan platformen zoals Ebay en Amazon. De reacties vanuit de klanten zijn overweldigend positief, hierdoor is besloten om een Reconnect Smartphones webshop op te zetten om klanten in Nederland te bedienen.

Reconnect Smartphones is gespecialiseerd in de verkoop van de Samsung Galaxy S Series. Er is ervoor gekozen om te specialiseren op deze series omdat dit de populairste modellen zijn en wij de klanten beste service kunnen bieden. Geen vraag, suggestie of klacht is ons onbekend met betrekking tot deze modellen. Tevens kunnen wij helpen met een reparatie wanneer een toestel door gebruiksschade defect raakt. Door de specialisatie hebben wij immers altijd alle originele onderdelen op voorraad. Hierbij leveren we de hoogste kwaliteit tegen de best mogelijke prijs.

Ons bedrijf handelt, al jaren, vanuit 3 hoofd principes, namelijk: kwaliteit, service en prijs.

Kwaliteit

Ons werk als distribiteur heeft in de praktijk uitgewezen dat zaken doen zonder oog op kwaliteit van korte duur is. Veel bedrijven waarmee wij zaken hebben gedaan hadden weinig oog voor kwaliteit en gingen volop voor winstmaximalisatie. Dit heeft ervoor gezorgd dat de samenwerkingen van korte duur waren. Wanneer kwaliteit gegarandeerd is gaan pas zaken als klantenservice en prijs een rol spelen. Deze gedachtegang hebben wij meegenomen.

Wij zorgen ervoor dat elk toestel dat naar de klant wordt toegestuurd kwalitatief op top niveau is. Dit doen wij door onze processen hierop in te richten. De telefoon wordt allereerst handmatig gecontroleerd. Vervolgens wordt het toestel met software op 36 punten getest. Mocht het toestel deze test doorstaan, dan wordt de telefoon geüpload op onze site. Wanneer u de telefoon besteld, word het nogmaals 2 maal doorlopen of alles klopt en de telefoon inclusief de accessoires correct functioneren. Op deze manier kunnen wij een hoge kwaliteit standaard verzekeren voor onze klanten.

Klantenservice

Wanneer de kwaliteit van goederen is verzekerd, dan gaan klantenservice en prijs een rol spelen. Wanneer een klant een toestel aanschaft, dan is het mogelijk dat klant vragen heeft. Wij willen onze klanten hiermee helpen. Dit is de reden dat u ons, ook buiten sluitingstijd, kunt bereiken. Tussen 09:00 en 17:00 zijn wij telefonisch, via Whatsapp of via de mail bereikbaar. Buiten deze uren om kunt u ons bereiken via Whatsapp of mail. Wij streven ernaar om onze klanten binnen 8 uur te beantwoorden, maar wij garanderen dat u binnen 24 uur antwoord hebt.

Garantie hoort bij de klantenservice. Wij staan 12 maanden garant voor onze toestellen. Mocht er iets gebeuren buiten de 12 maanden om (ook als het gaat om gebruiksschade), dan trachten we u te helpen. Dit kan door de telefoon te repareren tegen kostprijs of een korting te geven op een nieuw toestel. Wij denken met onze klanten mee en we willen dat onze klanten altijd weten dat ze op ons kunnen rekenen.

Prijs

Prijs is niet het belangrijkste, maar speelt uiteraard een grote rol. Wij hebben een achtergrond als groothandelaar, dus wij weten exact waar wij onze toestellen moeten inkopen. Dit stelt toestellen zeer scherp aan te bieden. Wij geven om onze klanten, ook hun portemonnee 😊

Reconnect Smartphones

Reconnect Smartphones is onderdeel van TSAM BV. TSAM is het moederbedrijf van Reconnect Smartphones en is gespecialiseerd in het opkopen van smartphones, om deze vervolgens door te verkopen aan (telecom) winkels.

Gegevens Reconnect Smartphones

Naam:

TSAM BV

Actief onder de naam:

Reconnect Smartphones

Adres:

Willem Dreeslaan 32

Postcode:

2729NH Zoetermeer

KvK nummer:

70849242

BTW nummer:

NL858483786B01